Om Cramlot 2019-05-23T09:06:32+02:00

Om Cramlot

Cramlot är ett fastighetsbolag i Linköping som har tillträtt ett avsevärt fastighetsbestånd av familjeföretaget Tholmark Gruppen AB. Vi har snabbt etablerat oss som ett företaget med ett stort utbud av lokaler och tjänster och vi är övertygade om att ansvar och omtanke är det bästa sättet att bli framgångsrik. Därför kommer vi att bygga vår verksamhet utifrån våra kunders behov och önskemål med en hög servicegrad.

Trygghet

Vår verksamhet bygger helt och hållet på våra kunder. Därför bygger vi våra relationer på förtroende och engagemang. Vi vill att du ska känna dig trygg i samarbetet med oss så att du kan planera för framtiden och utvecklas i våra lokaler. Därför tror vi starkt på en öppen dialog. Som kund eller hyresgäst till Cramlot är du alltid välkommen till oss med alla typer av frågor och önskemål. Vi finns för dig och har som högsta mål att du ska trivas hos oss.

Framtidsplaner

Redan idag äger och förvaltar Cramlot fastigheter som gör företaget till en aktör att räkna med. Framöver kommer vi att fortsätta på den inslagna vägen med nöjda kunderna som känner ett starkt förtroende för oss. Planen är även att växa ytterligare genom att bygga nytt, förvärva och utveckla lokaler till kommande kunder.

Lediga lokaler

Cramlot erbjuder ett varierat utbud av lokaler inom industri, lager, kontor och handel. Vi har lokaler från 100 kvm till 10 000 kvm yta. Hör av dig så åker vi och tittar på lokalerna, du kommer inte att bli besviken.

Behöver din lokal service?

För serviceanmälan ring dygnet runt på 013-465 95 00 eller fyll i formuläret Serviceanmälan

Några av våra projekt

Senaste inläggen