Skräddarsytt kontor vid Science Park Mjärdevi

Eftermarknadsbolaget Senzum har expanderat kraftigt sedan starten 1994. Sommaren 2016 växte behovet av större lokaler ytterligare, men att hitta en passande lösning var allt annat är enkelt. Istället för att vänta startade bolaget då Colivirate AB – för att bygga ett eget kontor.

Senzums nya kontor ligger på Diskettgatan i Linköping, i närheten av Science Park Mjärdevi. Projektet har drivits i nära samarbete med Linköpings kommun, Cramlot (fastighetskompetens och projektledare) samt totalentreprenören Byggom AB.

Kontoret är ritat av arkitektfirman Sonark. Fokus har legat på flexibilitet och moderna lösningar.

– Vi kan optimera hela kontoret efter våra behov och tjänster inom eftermarknad med personalens trivsel i fokus. Vi har möjlighet att installera smarta lösningar och bygga vår egen infrastruktur genom hela huset vilket ger oss fördelar i både arbetsmiljö och trivsel, berättar Henrik Tegelström, Group CEO på Senzum.

I kontoret har bland annat installerats ett så kallat nätverksgolv. Detta för att främja möjligheterna att skapa ett levande kontorslandskap. Kontoret är rörligt och istället för att låsa personalen till platsen, kan platsen anpassas efter arbetet.

Texten är en sammanfattning av en ursprungsartikel skriven av Jessica Nejman.

2018-04-04T22:11:30+02:00